Rabatt till alla!

Är du som jag och shoppar mycket på nätet? Då borde du kolla in Rabattkodsidan.se! Jag fann den här om dagen och tänk så hade man vetat att sådana sidor existerade?! Aja, man kan inte vara bitter för det som varit utan se positivt framåt 😉 Med andra ord, framöver när jag ska köpa något ska jag FÖRST kolla rabattkodsidan om det går att få rabatter där. Här hittar du rabattkoderna! Min bror fyller ju 40 om en månad och jag har ganska länge grubblat på vad jag ska ge honom. Först tänkte jag ge någon upplevelse, det blir ju vanligare och vanligare att man gör det. Men, det går inte att komma undan det: 1. Han är lite feg. Han skulle till exempel inte vilja hoppa fallskärm eller åka luftbalong över stan. Han skulle helt enkelt inte uppskatta sådana presenter, tyvärr. 2. Han är lite av en materialist. Sorgligt nog 😉 Nedå, men jag personligen kan inte förstå varför man ska byta ut sin inredning en gång om året, det är ju så sjukt mycket pengar i sjön!? För det kan man ju göra en rolig resa i stället eller varför inte skänka pengarna till de som behöver dem mer typ? Men som sagt, han gillar ju inte att resa direkt heller, så jag antar att han får lägga pengarna på vad han vill. Med andra ord tänkte jag att jag kanske kan köpa något till hemmet eller så. Och då är det ju guld värt att kolla in Rabattkodsidan.se först. Såg att de bland annat har rabatt hos Ellos, H&M med mera och jag tycker att de har fina inredningsgrejer! Dessutom kan jag faktiskt våga påstå att jag vet vad för slags stil min bror har, han tjatar jämt om det ju ;), annars hade jag kanske inte vågar köpa något till hemmet. Men han är väldigt mycket för moderna prylar med designtouch liksom. Om ni förstår vad jag menar då? Lite minimalistiskt med väl utvalda detaljer. Ha en bra dag, på återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *